22 Aralık 2013 Pazar

Güneşi Beklerken 29 Aralık 26.Bölüm Fragmanı


Pazar gecelerinin artık fenomeni kesinlikle Güneşi Beklerken oldu. Bu arada heyecan içerisinde güneşi beklerken 26.bölüm fragmanı'nı izlemek için bekliyoruz. Zeynep ve Kerem, ıssız bir kulübede, bir kez daha baş başa kalıyor. Zeynep, Kerem’e olan duygularını kabul etmeye hazır değildir. Kurabiyeleri gören Yağmur, onu sıkıştırsa da Zeynep her şeyi inkar eder. Barış ise çok kırgındır. Kimse onu teselli edemez. Melis’e kendini affettirmeye çalışan Kerem, onu mekanına getirmesi gereken Zeynep’in aslında ona hiçbir şey söylemediğini anlar. güneşi beklerken 26.bölüm Yeni dizisi için Tülin çok heyecanlıdır. Röportaja Cihan’ı da yanında sürükler. Muhabirin Cihan’a basketbol kariyerine yönelik sorduğu soruya Tülin’in verdiği cevap ikili arasında tatsızlık yaşanmasına neden olur.
Kanal D ekranlarında Güneşi Beklerken 26.Bölüm önümüzdeki hafta pazar gecesi kaldığı yerden devam edecek. Güneşi Beklerken 25.Bölüm Fragmanı'nı içeriğin devamında güncel olarak izleyebilirsiniz. güneşi beklerken 26.bölüm izledikten sonra dizi hakkındaki yorumlarınızı yazmayı lütfen unutmayınız.

Yeni tanıtım fragmanı'nı izledikten sonra yorumlarınızı ve dizi hakkındaki tüm gelişmeleri http://www.tvkedisi.com/gunesi-beklerken-26-bolum-fragmani.html bağlantı adresinden güncel olarak takip edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder